Prošle subote, 18. maja na izletištu Motel „Šumica“, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovala je Preduzetnički sportski dan.

Više od stotinu posetilaca takmičilo se u fudbalu, košarci, streljaštvu, streličarstvu i pikadu, dok se šest prijavljenih ekipa nadmetalo u kuvanju gulaša. Posetioci su bili u prilici da se oprobaju u golfu i da uživaju u praćenju sportskih disciplina.

Zahvaljujemo se kompanijama UltraCaffe, Valor, Mrkšićevi salaši, Mesari Neša i pekari Plavi Jadran na podršci i učešću u organizaciji ovog događaja, koji je ove godine proširen gastronomskom disciplinom za koju je vladalo veliko interesovanje.

Takođe, zahvaljujemo se našim prijateljima iz Golf Club Centar na prezentaciji golfa, a streličarskom klubu „Banatski zmajevi“ možemo za poručimo samo – da su stvarno zmajevi.

Zahvaljujemo se i svim kompanijama koje su uzele učešće u sportskom danu i zakazujemo naredno sportsko druženje za proleće 2025!

REZULTATI

Pikado individualno:
3. General solutions SLN
2. Gomex
1. DND Zaštita na radu
Pikado dubl:
3. Gomex / Imsaplet-Zr
2. Iron sport
1. Gomex i DND Zaštita na radu (mesoviti dubl)
Košarka:
3. Imsaplet-Zr
2. Ultra caffe
1. Patrol 023
Streljaštvo individualno:
3. Diginet
2. Patrol 023
1. Patrol 023
Streljaštvo ekipno:
3. Wood planet
2. Diginet
1. Patrol 023
Fudbal:
3. Patrol 023
2. M trade
1. Novares
Streličarstvo Muško:
3. Diginet
2. Fedra
1. Patrol
Streličarstvo Žensko:
3. Fedra
2. Fedra
1. Fedra

Aktuelnosti
Virtuelni inkubator

Aktuelnosti

23.05.2024.

Preduzetnički sportski dan na Motelu okupio je više od 100 poslodavaca i zaposlenih

Prošle subote, 18. maja na izletištu Motel „Šumica“, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovala je Preduzetnički sportski dan. Više od stotinu posetilaca takmičilo se u fudbalu, košarci, streljaštvu, streličarstvu i pikadu, dok se šest prijavljenih ekipa nadmetalo u kuvanju gulaša. Posetioci su bili u prilici da se oprobaju u golfu i da uživaju u […]
Detaljnije
17.04.2024.

Održan Upravni odbor u proširenom sastavu

Održan sastanak Upravnog odbora Unije poslodavaca Zrenjanina u proširenom sastavu. Cilj ovog sastanka bio je upoznavanje sa trenutnim aktivnostima Unije, kao i otvaranje prostora za vaše predloge i savete koji će doprineti kvalitetnijem radu našeg udruženja. Vaše mišljenje je od velikog značaja za nas, stoga vas pozivamo da se uključite i da svojim idejama doprinesete […]
Detaljnije
13.04.2024.

Poslovno planiranje i finansijsko upravljanje: Kako napraviti uspešan poslovni plan i upravljati finansijama

Predavanje na temu upravljanja finansijama održao je ekonomista Nikola Zorić, stručnjak za sastavljanje biznis planova i finansijsko upravljanje,  pred 30 posetilaca. Prisutni su se ovom prilikom upoznali sa osnovnim finansijskim pojmovima poput prihoda, rashoda, aktive, pasive, tokova novca, priliva, likvidnosti, solventnosti i slično. Na osnovu dugogodišeg iskustva u bankarskom sektoru i saradnje sa malim i […]
Detaljnije